14.februar.2024

Helikopter situasjonen Inspirer

fb

 
Vi har fått flere henvendelser fra fortvilte medlemmer på Inspirer som er veldig frustrerte over helikopter situasjonen.
Helikopter
www.bristowgroup.com
Her er det familiære hensyn, forutsigbarhet og at mange er veldig slitne av å føle at man går nesten en fast 3-3 ordning.

NAF har blitt spurt om hva det er vi kan gjøre.
 
NAF har vært i kontakt med operasjonen i vår bedrift samt IE klubben i Repsol. De har ukentlige møter med sin bedrift om dette.

Vi vet at delemangelen er stor i hele Europa og krigen i Ukraina har sin klare påvirkning på dette. Det vi også vet er at Repsol har byttet helikopter leverandør fra CHC til Bristow. Dette mener de har gjort situasjonen mye bedre. NAF har fått opplyst at kontrakten med Bristow ikke er faste helikopter, men at de har kjøpt «slot» tider for avgang. Det betyr vel at man da kjøper seg et tidsrom helikoptret må gå. Vi har ikke kjennskap til hvordan dette fungere i praksis. Vi tror ikke at vi på noen måte blir dårlig behandlet av Repsol, men vi er et serviceselskap og det kan være operasjonelle prioriteringer i forhold til hvem som skal både inn og ut. Det er vel slik at ikke alt er delemangel, været har vel også vært med på å forsterke dette den siste tiden.

Skifte av helikopter selskap og problemstillingen med crewchange har en høy prioritering hos Repsol som vår bedrift følger opp på.

Repsol og Noble Drilling Norge AS er klinkende klar på at sikkerheten kommer først.
 
Kran%20offshore
19.april.2024

NAF info april 2024

En info om kontraktsituasjonen, NAF styremøte, floorhands, sikkerhetsbriller, sikkerhetsmøter, helseforsikring, internasjonalt ansatte, karantenesaken, lønns/reiseregninger input og medarbeider rådgiving.
Les mer
NAF info april 2024
IMG_1759
28.mars.2024

Sykefraværsoppfølging

De siste månedene har NAF vært i dialog med bedriften for om mulig få til en avtale der NAF bruker ressurser til å ta kontakt med dem som har meldt seg syk
Les mer
Sykefraværsoppfølging
p%C3%A5ske
21.mars.2024

Info mars 2024

En info om retten til å gå i land, stillingsnavn, helseforsikring, internasjonalt ansatte, lærlinger, Intrepid/Interceptor og Inspirer.
Les mer
Info mars 2024
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
12.mars.2024

Info 12.mars

Inspirer
Les mer
Info 12.mars
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
06.mars.2024

NAF info 6.mars

Litt info omkring Inspirer
Les mer
NAF info 6.mars
Helikopter
01.mars.2024

1.mars 24

Helikopter ulykken utenfor Sotra
Les mer
1.mars 24
}, []);