23.april.2021

Generell info april 2021

fb

 
Litt info omkring corona og karantene, PTS, Reacher og årsmøte MAF.
IMG_1759
Corona og Karantene
Vi går mot sommer og vi ser at flere land åpner opp. Dette kan gjøre at reglene i f eks Danmark og UK gjør at man kan reise på ferie uten å få karantene når man kommer hjem til sine land. Slik det er nå i Norge så er det ikke kommet noen lettelser på karantenebestemmelsene og vi må skrive hvordan det ser ut nå.
Det som bedriften er helt klar på er om man skulle havne i karantene i f.eks Danmark som følge av en reise til andre land og da blir forsinket til sin karantene i Norge, så er blir det trekk i lønn om man ikke har gyldig fravær. Dette gjelder alle typer reiser.
Slik som situasjonen er nå så må man altså ta høyde for at man har tilstrekkelig med tid til å ta sin karantene i sitt hjemland så man rekker å komme sin 7 x 24 timer i karantene før utreise. 


Fra månedsmøte denne uken har vi følgende:
Det er ikke noe nytt i forhold til karantene hotell. Fortsatt samme karantene fasiliteter som tidligere.
Både bedrift og forening arbeider for bedre løsning av karantene regler.
Med hensyn til vaksine pass, eller egne karantene regler for personell som er vaksinert er det ikke avklart noe der.
Det vil bli sendt ut informasjon til alle ansatte om frivillig registrering av vaksine i Connect for fremtidig tracking dersom dette blir et krav.


Pensjonstrygden for Sjømenn
Vi er endnu ikke kommet til enighed i denne sag. MAF har i udgangspunktet krævet at bedriften skal efterbetale for alle ansatte i relevante stillinger tilbage til 2012
Efter nye diskussioner i denne uge, har bedriften lovet os at de snarest muligt vil komme med ét nyt forslag til en mulig løsning. Vi afventer derfor dette og vil holde jer opdateret.


Bemanning av Reacher
Det arbeides med bemanning av Reacher. Personell i kompetansepoolen og de med gjenintakelsesrett besetter faste plasser først, før det ansettes nytt personell og det blir også sett på forflytninger på tvers av rigger som opereres i Norge. Det tas sikte på at alt av junior personell ansettes fra MDN som vi er vant med fra tidligere.Det arbeides parallelt med bemanningsstudie og treningsmatrix.


Årsmøte MAF
Styret vedtog tidligere på året at årsmødet skulle udsættes for at flest muligt kunne få muligheden for at møde op fysisk. Vi ser nu at dette desværre ikke bliver en mulighed inden for en overskuelig fremtid. Derfor forventer vi nu at måtte afholde Årsmødet på TEAMS for alle. Det skal uanset være muligt for alle som er på job at få fri til at deltage.  Vi forventer at afholde mødet i starten af Juni måned.  Vi vil informere så snart datoerne er fastsat.  


 
maersk-drilling-hardware-page
15.mai.2024

NAF info Mai 2024

Litt om Lønnsoppgjøret, Inspirer, Travel Policy, Helseforsikring, Fagbrev og Internasjonalt ansatte.
Les mer
NAF info Mai 2024
Kran%20offshore
19.april.2024

NAF info april 2024

En info om kontraktsituasjonen, NAF styremøte, floorhands, sikkerhetsbriller, sikkerhetsmøter, helseforsikring, internasjonalt ansatte, karantenesaken, lønns/reiseregninger input og medarbeider rådgiving.
Les mer
NAF info april 2024
IMG_1759
28.mars.2024

Sykefraværsoppfølging

De siste månedene har NAF vært i dialog med bedriften for om mulig få til en avtale der NAF bruker ressurser til å ta kontakt med dem som har meldt seg syk
Les mer
Sykefraværsoppfølging
p%C3%A5ske
21.mars.2024

Info mars 2024

En info om retten til å gå i land, stillingsnavn, helseforsikring, internasjonalt ansatte, lærlinger, Intrepid/Interceptor og Inspirer.
Les mer
Info mars 2024
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
12.mars.2024

Info 12.mars

Inspirer
Les mer
Info 12.mars
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
06.mars.2024

NAF info 6.mars

Litt info omkring Inspirer
Les mer
NAF info 6.mars
}, []);